Beni Ouarain vloerkleden op maat laten maken

 

Een Beni Ouarain vloerkleed op maat is een persoonlijke én unieke blikvanger in uw woning. Carpet&Co kan een vloerkleed in elke gewenste maat en kleurstelling voor u samenstellen. U bepaalt het helemaal zelf! Geef verderop in het formulier uw wensen aan en wij maken vrijblijvend voor u een offerte.

 

Wat kost een maatwerk kleed?

 

De richtprijs voor het op maat laten maken van een Beni Ouarain kleed bedraagt € 250,- per vierkante meter. Dit is inclusief BTW en het afleveren op locatie.

 

Aanvraagformulier vloerkleed op maat

 

Vul onderstaand formulier in om uw vloerkleed op maat aan te vragen. Na ontvangst van uw wensen nemen we persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Als u akkoord bent sturen wij de factuur met de volledige prijs waarvan een aanbetaling van 25% vereist is.

Als wij de aanbetaling hebben ontvangen wordt De kleed handmatig en speciaal voor u gemaakt door vakmensen in Marokko. Wij hebben het proces zo ingericht dat het slechts 4 tot 12 weken duurt, afhankelijk van het type kleed en de afmetingen.

 

 

 

Transport en ontvangst

 

Als Uw persoonlijke vloerkleed klaar is wordt direct naar ons magazijn in Nederland op transport gezet, op dat moment nemen we contact met u op  Zodra we de rest van  uw betaling ontvangen hebben, sturen wij het kleed naar u toe.

 

 

Retouren & ruilingen 

 

Maatwerkkleden kunnen niet worden geruild ,ze kunnen wel om kwaliteitsredenen worden geretourneerd.

U kunt een bestelling voor een maatwerkkleed annuleren tot maximaal twee dagen na het plaatsen van de bestelling.

 

 

 

 

Heeft u vragen of speciale wensen? Geef het aan in onderstaand formulier:

Top